Managerul lui Park Bom se poartă urât cu ea + #RespectParkBom devine trend

 

Park Bom

Fanii lui Park Bom au făcut revoluție pe Twitter pentru a-și arăta nemulțumirea față de modul în care managerul artistei s-a purtat cu ea în timpul ultimului live al său.

Pe 25 decembrie, Park Bom, fosta membră 2NE1 și actualmente artistă solo, a fost live pe Instagram pentru a interacționa cu fanii și a sărbători Crăciunul cu ei. În timpul transmisiei live, Park asculta muzică și era foarte fericită până când managerul ei a intrat în camera în care filma,  aparent furioasă.

Managerul pare că s-a supărat pe Park Bom pentru că nu a răspuns la un apel telefonic care îi era destinat. Apoi i-a spus cântăreței să oprească live-ul. După ce managerul a părăsit camera, fosta membră 2NE1 a tăcut și a devenit vizibil tristă. Ea a murmurat: „De ce mă învinovățește?” înainte de a încheia live Instagram-ul fără să-și ia rămas bun sau vreo explicație. 

Imediat după incident, BOMSHELL (fanclubul lui Park Bom) a postat pe Twitter pentru a cere „#RespectParkBom” și a atrage atenția D-Nation Entertainment, agenția de management a lui Park Bom, și lui Scotty Kim, directorul său executiv. Nu este prima dată când fanii încearcă să transmită mesaje companiei lui Park Bom.

De la începutul acestui an, Bom a încetat să facă postări pe rețelele de socializare și să interacționeze cu fanii. BOMSHELL au încercat de mai multe ori să contacteze agenția artistei, dar nu au avut noroc. Recentul live de pe Instagram al lui Park Bom a alimentat ideea că s-ar putea să fie tratată rău de D-Nation Entertainment, care poate i-a interzis mesajele și live-urile pentru fanii ei. 

Park Bom este singurul artist din cadrul D-Nation Entertainment, de aceea ea este principala sursă de venit a companiei. Ea a semnat un contract exclusiv cu agenția în iulie 2018 și a debutat solo în martie 2019 cu albumul  intitulat „Spring”. Acesta conține o melodie care are același nume ca albumul. Pe „Spring” apare Sandara Park, fosta membră a grupului 2NE1, și single-ul a debutat pe locul 2 în Billboard World Digital Song Sales Chart.

Albumul de debut al lui Park a fost relansat în varianta extinsă intitulată „re: Blue Rose” în mai 2019. Acesta prezintă single-ul principal „4:44” pe care apare Wheein de la MAMAMOO. În luna august a aceluiași an, vedeta a concurat în „Queendom” de la Mnet, iar în decembrie, s-a reunit cu Sandara Park pentru a lansa single-ul „First Snow”.

După o pauză de un an pe scena K-pop, Park Bom a lansat piesa „Red Light” pe 21 decembrie anul acesta – este o colaborare cu cantautorul birmanez Sai Sai Kham Leng.

 

 

Sursa

7 gânduri despre „Managerul lui Park Bom se poartă urât cu ea + #RespectParkBom devine trend

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s