Un bărbat din Coreea spune că a divorțat de soția lui din cauza lui Lee Jin Hyuk din UP10TION!

Un bărbat din Coreea a dezvăluit faptul că soția lui era un fan înrăit a lui Lee Jin Hyuk din UP10TION, iar asta a dus la divorțul lor.

Pe 26 decembrie, o poveste controversată a atras atenție pe un site online popular din Coreea. Intitulat inițial „Am divorțat din cauza unui idol”, un internaut anonim a povestit cum a divorțat de soția sa după ce a devenit fana lui Lee Jin Hyuk.

În postare, acesta a spus că este un bărbat de 36 de ani care s-a căsătorit cu o femeie de aceeași vârstă în 2015, după ce au fost împreună timp de 5 ani. El a scris că problema a apărut anul trecut și că au divorțat anul acesta. Bărbatul a dezvăluit cum s-a schimbat soția lui de când a început să urmărească „Produce X 101”. De asemenea, el nu și-a ascuns gândurile negative față de idol, iar asta a strâns reacții mixte din partea internauților.

Bineînțeles că, internauții coreeni nu au putut sta deoparte de subiect și au comentat:

 • „Oh … sper că e doar un truc de marketing”
 • „Îți pot simți suferința doar citindu-ți postarea. Ține-ți capul ridicat și începe din nou. Sincer, mă bucur că ai divorțat de ea destul de repede.”
 • Îți înțeleg frustrarea, dar nu ar fi trebuit să-i dezvălui numele idolului. El nu a făcut nimic greșit, iar acest lucru este pe internet, unde toată lumea, inclusiv fanii săi și acesta, pot citi.”
 • „Chiar nu ar trebui să dai vina pe Lee Jin Hyuk pentru că ai divorțat. Ea pare a fi cineva obsesiv și, chiar dacă ar fi Lee Jin Hyuk sau oricare alt idol, poate că ar fi făcut la fel.”

Sursa: allkpop.com

5 gânduri despre „Un bărbat din Coreea spune că a divorțat de soția lui din cauza lui Lee Jin Hyuk din UP10TION!

 1. Leonte Elena

  Femeia aceea clar nu și a iubit cu adevărat soțul..daca l ar fi iubit nu cred că s ar fi despărțit doar din cauză că ea e un fan al unui cântăreț

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s