D-CRUNCH a anunțat plecarea lui Hyunwoo din grup

D-CRUNCH Announces Hyunwoo’s Departure From Group

Hyunwoo a părăsit oficial trupa D-CRUNCH!

Pe 28 decembrie, agenția D-CRUNCH, AI Grand Korea, a împărtășit: „După multă reflecție, Hyunwoo și-a exprimat dorința de a părăsi grupul din motive de sănătate, așa că nu va mai putea lucra ca membru al D-CRUNCH”. 

Anterior, Hyunwoo suspendase temporar toate activitățile din cauza durerilor de spate. După multe discuții cu Hyunwoo, cu familia sa și cju membrii, agenția a decis să-și respecte decizia, deoarece nu a fost posibil să-și continue activitățile.

AI Grand Korea a declarat: „Știm că atât fanii locali, cât și cei străini așteptau recuperarea lui Hyunwoo, așa că ne cerem scuze încă o dată pentru această veste. Deși contractul său a fost reziliat, vom continua să încurajăm și să susținem recuperarea și activitățile viitoare ale lui Hyunwoo. Vă rugăm să îl încurajați pe Hyunwoo care merge pe o nouă cale și vă rugăm să continuați să iubiți și să susțineți și D-CRUNCH.” 

Prin intermediul fansite-ului oficial , Hyunwoo a împărtășit o scrisoare scrisă de mână, spunând: „Deși am făcut multe proceduri și tratamente pentru spate, nu s-au înregistrat progrese, așa că, după ce am discutat cu familia, agenția și membrii mei, am decis că va fi dificil să-mi continui cariera de cântăreț. Este o decizie bruscă, dar nu vreau să fiu un obstacol pentru agenție, membrii familiei mele și pentru mine, așa că am decis să părăsesc grupul „.

El a adăugat: „DIANA (numele fandomului), a fost o onoare așa de marepentru mine să fiu alături de voi și de membri și am fost foarte fericit. Vă mulțumesc că m-ați sprijinit și mi-ați oferit amintiri de neuitat.”

Sursa

3 gânduri despre „D-CRUNCH a anunțat plecarea lui Hyunwoo din grup

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s