Hao, fiul lui Gary, plânge când aude că va părăsi emisiunea ”The Return of Superman”

Hao, el hijo de Gary, llora cuando se entera de que dejará “The Return Of Superman”

Hao și Gary părăsesc emisiunea ”The Return of Superman”!

În episodul din 27 decembrie al emisiunii de pe KBS 2TV, Gary i-a spus fiului său, Hao, că este ultima sa zi în emisiune. Cântărețul i-a explicat cu: „Hao, noi doi am absolvit „The Return of Superman”. Astăzi este ultima zi în care te vei întâlni cu regizorii, scenariștii și directorii de producție”.

Când Hao a început să fie confuz și să întrebe ce înseamnă a absolvi, Gary i-a explicat: „A absolvi înseamnă că nu mai mergi la școală”, determinându-l pe micuț să întrebe: „Ce se va întâmpla mâine?”, iar tatăl său a răspuns: „Nu vom filma mâine. Astăzi este ultima zi, ziua în care vom absolvi”.

Hao a început să plângă și a întrebat: „Asta înseamnă că ne vom lua rămas bun?”, iar Gary l-a liniștit spunând: „Nu va fi un adio pentru totdeauna, pentru că s-ar putea să ne întâlnim din nou în viitor”.

Cu toate acestea, chiar și după ce Gary a încercat să-l consoleze pe Hao, micuțul nu și-a putut stăpâni lacrimile și a spus: „Nu mai vreau să mă întâlnesc cu voi! Nu am de gând să fac asta…”

Apoi când Gary a încercat să-și ia rămas bun de la unul dintre cameramani, Hao a exclamat cu lacrimi: „Nu-ți lua rămas bun! Ne despărțim acum?”, iar Gary l-a întrebat: „Ești îngrijorat că dacă ne luăm la revedere, totul se va opri aici?” , iar cel mic a dat emoțional din cap.

Sursa: soompi.es

5 gânduri despre „Hao, fiul lui Gary, plânge când aude că va părăsi emisiunea ”The Return of Superman”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s