Hyomin din T-ara și Seunghee din Oh My Girl au o interacțiune adorabilă + de ce a râs Seunghee la sfârșitul prestației sale?

Oh My Girl’s Seunghee And T-ara’s Hyomin Share Cute Exchange After Hyomin Thanks ITZY And Oh My Girl For T-ara Covers

Seunghee din Oh My Girl și Hyomin din T-ara și-au încântat fanii cu o interacțiune adorabilă pe Instagram!

În data de 25 decembrie, trupele ITZY și Oh My Girl au cântat piese arhicunoscute de la T-ara la „2020 SBS Gayo Daejeon”. ITZY a făcut un cover pentru „Roly Poly”, în timp ce Hyojung, Seunghee, Binnie și Arin din Oh My Girl au interpretat „Sexy Love”.

Hyomin s-a bucurat foarte mult de prestațiile celor două grupuri junioare și și-a exprimat aprecierea pe Instagram: „În timpul sărbătorilor de iarnă, în care nu am programat nimic special, acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun.  Ca întotdeauna, Moș Crăciun nu mă dezamăgește. Vă iubesc, Moșule și SBS Gayo Daejeon. MMTG.

Hyomin a fost amuzată că Seunghee a început să râdă la sfârșitul prestației. În descriere, aceasta a pus mai multe inimi și următoarele hashtag-uri: „#ITZY #OhMyGirl #FoarteDrăguț #DarDeCeRâdeSeunghee #hehehehehe

La puțin timp după, Seunghee a răspuns la întrebare într-un comentariu: „Sunbae… chiar… chiar îți mulțumesc și te iubesc… cu adevărat… Am pășit pe scenă toate, gândindu-ne să nu zâmbim, orice ar fi. Să fim serioase și să nu arătăm vreo emoție. Să ne comportăm ca niște păpuși. Pentru că asta am auzit că a făcut T-ara în timpul prestațiilor originare. Dar cumva, la mijlocul prestației am început să mă întreb… arătăm a oameni? Acest gând mi-a venit în minte de nicăieri și apoi am început să gândesc… evident că sunt om…? Așa că am izbucnit în râs imediat… of, e din cauza faptului că nu m-am putut concentra… of… îmi cer scuze…. Mai am multe de învățat.

Hyomin i-a răspuns cu multă afecțiune: „Ai făcut o treabă minunată. Este bine că ai râs. M-ai făcut să mă gândesc la trecut și să mă întreb dacă eu, care nu am avut vreo șansă să zâmbesc în timpul prestațiilor cu Sexy Love, chiar sunt om… Sper să devin un sunbae mai uman. Hoobae, te iubesc…

Seunghee i-a răspuns din nou: „Sunbae, de ce ești atât de drăguță…!?!?!!! Wow… Eu… cred că mi-am folosit tot norocul pentru anul acesta și pentru cel care urmează… mulțumesc… sunbae, te rog să termini 2020 în siguranță, iar în 2021 să ai parte de mult noroc.

Mai jos aveți prestațiile uimitoare ale celor două grupuri. La minutul 1:38, Seunghee izbucnește în râs:

sursă

2 gânduri despre „Hyomin din T-ara și Seunghee din Oh My Girl au o interacțiune adorabilă + de ce a râs Seunghee la sfârșitul prestației sale?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s