TC Candler a comis o gafă în descrierea lui Jisoo din BLACKPINK? + #APOLOGIZETOJISOOTccandler devine trend

Pe 28 decembrie 2020, TC Candler, creatorul Listei anuale a celor mai frumoase 100 de fețe din lume, a lansat oficial un nou clasament pentru acest an.

Jisoo din BLACKPINK s-a clasat pe locul #50 apărând pentru a doua oară în topul celor de la TC Candler. Cu toate acestea, se pare că fanii au observat o problemă și s-au supărat pe creatorul listei.

BLINKs au observat că în descrierea pentru Jisoo, este spus „Her English is a pity” adică le este milă de engleza vorbită de acesta, iar fanii au considerat asta o lipsă de respect față de membra din BLACKPINK. „Jisoo” și #APOLOGIZETOJISOOTccandler au devenit tendințe pe Twitter după ce a fost lansat videoclipul.

Iată mai jos câteva tweet-uri de la fani:

Jisoo a lucrat cu Dior și Cartier, este un influencer în modă și frumusețe pe BOF și WWD. În afară de glumele spuse de ea, a zis o mulțime de cuvinte înțelepte în interviurile sale. Nu e amuzant, tu arați milă @tccandler

Jisoo este cântăreață, compozitoare, dansatoare, actriță, model etc. Și ați decis să scrieți în descrierea ei despre engleză? E ceva amuzant? Engleza ei este în regulă. Nu mai vorbiți despre asta. @tccandler

Descrierea este inacceptabilă, inadecvată și fără maniere. A critica pe cineva pe baza vorbirii lor în engleză este supărător.  tccandler RESPECT JISOO  #APOLOGIZETOJISOOTccandler  @BLACKPINK

Văzând toate acestea, reprezentanții de la TC Candler au postat pe Twitter că descrierea o fost o glumă spusă chiar de idol și au adăugat că o iubesc pe Jisoo.

Cu toate acestea, fanii nu cred că lui Jisoo îi va plăcea gluma.

Alte comentarii au fost:

  • Jisoo a spus că propoziția ei preferată în limba engleză este „E păcat”. Nu s-a legat de faptul cum vorbește în engleză. Nu puteți vedea diferența?! Unde e o glumă?
  • WTF… Sunteți fără maniere. RESPECTAȚI-O PE JISOO #APOLOGIZETOJISOOTccandle
  • Sunt convinsă că e cineva de 12 ani în spatele acestui cont

Sursa: allkpop.com

5 gânduri despre „TC Candler a comis o gafă în descrierea lui Jisoo din BLACKPINK? + #APOLOGIZETOJISOOTccandler devine trend

  1. hyunamyou

    Poate ca alegerea descrierii nu a fost prea stralucita, dar este o ceva ce a spus Jisoo la un moment dat, ei nu au intentionat sa o ofenseze, este interesant faptul ca multi dintre fanii ei nici macar nu stiau ce inseamna.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s