Yoo In Na confirmă participarea în drama în care joacă Jisoo din BLACKPINK, Jung Hae In și Kim Hye Yoon

Yoo In Na Confirmed To Join BLACKPINK’s Jisoo, Jung Hae In, And Kim Hye Yoon In New Drama By “SKY Castle” Creators

Este oficial! Yoo In Na va face parte din distribuția noii K-drame “Snowdrop” (titlu de lucru) al creatorilor dramei-hit “SKY Castle” .

Pe 28 decembrie, s-a confirmat că actrița va juca un rol principal în noua dramă, care va fi condusă de regizorul și scriitorul hit-ului JTBC „SKY Castle”. Jisoo, Jung Hae In, Kim Hye Yoon, Jang Seung Jo, Yoon Se Ah și Jung Yoo Jin au primit deja roluri în dramă.

„Snowdrop” are acțiunea plasată în anul 1987 și J va spune povestea de dragoste a lui Soo Ho (interpretat de Jung Hae In), un student la o universitate de prestigiu care se repede într-o zi într-un cămin de fete acoperit de sânge, și Young Cho (interpretată de Jisoo), studenta care îl ascunde și îi tratează rănile fiind în pericol din cauză că este supravegheată.

Yoo In Na va juca rolul lui Kang Chung Ya, o femeie chirurg frumoasă și talentată de la un spital de stat, care poate fermeca pe oricine într-o fracțiune de secundă. Deși abilitățile sale în sala de operație i-au adus o reputație solidă de chirurg de încredere, misterioasa Kang Chung Ya pare să ascundă ceva.

“Snowdrop” va avea premiera în 2021.

 

Sursa

4 gânduri despre „Yoo In Na confirmă participarea în drama în care joacă Jisoo din BLACKPINK, Jung Hae In și Kim Hye Yoon

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s