Fanii cer agenției SM ca Winwin din NCT 127 să fie tratat mai bine după ce a fost scos din evoluția melodiei ”Touch”

Fanii îl prețuiesc foarte mult pe Winwin din NCT 127 și WayV, pentru personalitatea și caracterul său plăcut. Nu numai că fanii îl adoră, dar se știe că și membrii îl iubesc. Cu toate acestea, cu ocazia concertului Beyond Live, fanii au cerut agenției un tratament mai bun pentru idol.

Winwin a studiat de mic în capitala Beijing, în ciuda faptului că s-a născut în provincia Wenzhou din sud-estul țării. A fost un elev model, s-a specializat în dansul tradițional chinezesc și a absolvit în doar doi ani. Aceasta a intrat la o școală prestigioasă de dans tradițional și a ocupat locul 10 la admitere. Apoi, a ajuns pe primul loc la Academia de Dans Modern din Beijing, cunoscută drept cea mai bună școală de dans modern din China. Idolul a ajuns chiar în fruntea unui examen național de dans modern.

Fanii se plâng că, dacă SM Entertainment a pus mâna pe un talent național atât de apreciat, ar trebui să-i ofere un tratament mai bun. Fanii au susținut că, deși a debutat în prima dată în NCT 127, ceilalți membri nu puteau să vorbească despre el la transmisiunile live pentru o perioadă de timp. De asemenea, idolul nu a putut să participe la primul concert solo susținut de NCT 127.

Părțile sale din piese au o medie de 3-5 secunde, în ciuda faptului că este un cântăreț talentat. Fanii sunt, de asemenea, supărați că nu i s-a permis niciodată să accepte premii cu NCT 127, chiar dacă că a fost membru originar de la debut.

De asemenea, internauții susțin că, deși sunt mulțumiți de faptul că Winwin se descurcă bine în WayV, sunt supărați că agenția pare să încerce să-l șteargă complet din înregistrările cu NCT 127. Problema a pornit atunci când trupa NCT 127 a interpretat melodia „Touch” în timpul concertului live cu celelalte sub-grupuri NCT, iar Winwin nu a fost inclus pe scenă, chiar dacă a fost prezent. „Touch” este un cântec lansat de NCT 127 în anul 2018.

Iată câteva comentarii din partea fanilor:

 • „Am vrut să cred că Winwin nu putea promova cu NCT 127, deoarece era ocupat cu promoțiile cu WayV. SM cred că vrea doar să îl elimine pe Winwin – e clar acum. SM întrece măsura. ”Touch” fără Winwin? El era acolo, dar nu l-au lăsat să apară – asta e prea mult. Nu îl tratați ca și cum acesta nu ar avea treabă cu 127. Winwin a spus că face parte pentru totdeauna din 127 ”.
 • „Ne-am simți mai bine dacă SM ar face o declarație oficială. Nu este eliminat oficial din grup, dar agenția încearcă totuși să-l scoată din înregistrări și să împiedice să fie menționat. Cum s-ar simți Winwin văzând că un alt membru cântă o parte care era a lui? S-ar simți bine acel membru? S-ar simți bine cei din 127 văzând că un coleg cu care au petrecut atât timp de la debut, să fie eliminat așa? Dar cei din 127 care promovează cu el în Coreea, nu pot menționa acest lucru? Au luptat mult pentru a-l aduce pe Winwin și acum, după debut, e doar un oricare? Uneori chiar mă gândesc cum ar fi dacă Winwin nu ar fi intrat niciodată în SM. Nici măcar nu sper că se va schimba ceva. Vă rog să publicați o declarație oficială despre promoțiile din Coreea ale lui Winwin. ”
 • „Sunt dintr-un alt fandom… dar citind acest lucru m-a întristat… ”

Sursa: koreaboo.com

8 gânduri despre „Fanii cer agenției SM ca Winwin din NCT 127 să fie tratat mai bine după ce a fost scos din evoluția melodiei ”Touch”

  1. Ary Chany

   Chiar merita mai multa atentie..cand vad ca Winwin uneori pare trist si lasat deoparte mi se sfasie inima.. toata lumea il iubeste pe Winwin..nu inteleg de ce sunt asa de rai cu el cei de la SM Town..

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s