Jongup din B.A.P, Woohee din Dal Shabet, Kenta din JBJ95 + alții vor juca într-un film despre idoli!

B.A.P’s Jongup, Dal Shabet’s Woohee, JBJ95’s Kenta, And More To Star In New Film About Idols

Un fillm cu idoli despre idoli! Jongup din B.A.P, Woohee din Dal Shabet, Kenta din JBJ95, Sohee din ELRIS, Ryu Hoyeon din NOIR,  și Nahyun, ex – SONAMOO.

“Idol Recipe” (titlu tradus literal) este un film de tip comedie muzicală cu idoli despre un grup necunoscut de idoli numit Bella, care a devenit un haos din cauza managementului slab al agenției lor. Membrii Bella depășesc un conflict cu un manager rău care încearcă să-i vândă și, în cele din urmă, reușesc să intre în topurile Billboard.

Jongup va juca compozitorul genial al Bella, Jang Jun. În film, Jang Jun este o persoană care va avea o influență pozitivă asupra grupului, producând o melodie care ajută trupa Bella să se ridice la vârful topurilor muzicale. Woohee va juca rolul producătorului Bella, Kelly, iar Kenta îl va interpreta pe talentatul dansator al grupului, Redi. Nahyun va prelua rolul vizualei de geniu de la Bella, care se întâlnește cu Jang Jun. Liderul grupului și geniul matematic Do Young va fi interpretat de Ryu Hoyeon, iar liderul feminin și vocea principală Ji Ahn va fi interpretată de Sohee.

Filmul va fi condus de regizorul Peter Lee, care a lucrat la „Full House” și „Fashion 70s” și „The Great Ambition” . De asemenea, el a produs drama web “Immutable Law of First Love” în 2015 și filmul web „Romantic Boss”  în 2016.

O sursă din Big Ocean ENM, agenția lui Jongup, a împărtășit câteva comentarii despre distribuția sa în film. Ei au spus: „Jongup face tot posibilul pentru a-și asuma perfect rolul în „ Idol Recipe”. El va prezenta un alt tip de farmec față de cel pe care îl prezintă pe scenă ca artist. Vă rugăm să îi trimiteți mult sprijin pentru ca Jongup să-și poată extinde prezența ca actor.”

Jongup a debutat oficial solo cu single-ul “HEADACHE” în luna aprilie.  El a făcut deja un pas spre actorie jucând în piesa “Lost Village–⁠Donghyuk’s Pocha” (titlu tradus literal în engleză).

Fimările pentru “Idol Recipe” vor începe în luna ianuarie.

Sursa

4 gânduri despre „Jongup din B.A.P, Woohee din Dal Shabet, Kenta din JBJ95 + alții vor juca într-un film despre idoli!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s