Rain nu o va lăsa pe Kim Tae Hee să încalce această regulă a casei sub nicio formă

Rain a dezvăluit o regulă a casei pe care toți membrii familiei trebuie să o respecte, chiar și soția sa, Kim Tae Hee.

La episodul din 27 decembrie al emisiunii „My Little Old Boy” de pe SBS, Rain a apărut ca invitat și a vorbit despre câteva reguli pe care le-au stabilit el și soția sa.

Acesta a fost întrebat prima dată dacă ajută des cu treburile din casă, la care a răspuns: „Fac totul singur și încerc să nu primesc ajutor. Asta ca să nu intru în probleme de multe ori”, făcându-i pe toți să râdă. Shin Dong Yup a spus: „Semănăm foarte mult, și eu fac totul singur și nu le cer celorlalți să facă nimic, nici măcar copiilor.

Rain a răspuns: „Este natural. Mereu cumpăr mâncarea pe care vreau să o mănânc. Îi întreb pe toți dacă vor să mănânce, iar dacă spun că nu, atunci prepar mâncare doar pentru mine. După ce termin de mâncat, curăț totul imediat și spăl vasele.

Auzind asta, Seo Jang Hoon întreabă: „Dar dacă un membru al familiei apare cu o lingură și cere o înghițitură?”, la care Rain răspunde: „Este inacceptabil.

Cineva întreabă din nou: „Dar dacă soția ta, Kim Tae Hee, ar cere o înghițitură?” Rain rămâne la același răspuns: „Nu este permis. Este regula familiei noastre.

Seo Jang Hoon insistă pe acest subiect: „S-a întâmplat vreodată? Chiar ai spus nu?”, la care Rain a răspuns: „S-a întâmplat și am spus nu. Am un număr de calorii stabilit pe zi pe care trebuie să îl respect. Trebuie să mănânc exact atât, în special pentru că mănânc o singură masă pe zi.

Cu toate acestea, Rain și-a schimbat atitudinea când a fost întrebat: „Dar dacă ar crește copiii tăi și ar cere?”, iar Rain a spus: „Atunci ar trebui să le dau, pentru că mereu copiii au prioritate.

Seo Jang Hoon l-a luat peste picior: „Deci nu îi poți da soției tale ceva ce le poți da copiilor?”, la care Rain răspunde frustrat: „Întreb întotdeauna pe toată lumea înainte de a face mâncare!”, făcându-i pe toți să râdă.

Seo Jang Hoon a adăugat: „Oamenii tind să vrea mâncare după ce îi simt mirosul, chiar dacă inițial au spus că nu vor. Odată, am gătit două pungi cu ramen și mi-am întrebat tatăl dacă vrea înainte. A spus că nu vrea, dar după ce am terminat de gătit, tata a luat niște bețișoare și a început să mănânce. I-am zis ceva, dar aproape m-a bătut”, iar lumea a izbucnit în râs.

sursă

7 gânduri despre „Rain nu o va lăsa pe Kim Tae Hee să încalce această regulă a casei sub nicio formă

  1. Speedy👑🎶😈

    🤣🤣🤣Cred ca la mine in casa ar fi razboi pentru ca eu sunt aia care zice ca nu ii e foame si apoi ii cer prietenului meu sa gust putin🤣
    Oricum si daca faci putin mai multa mancare? Exista frigidere. Mi se pare putin dubiosa si ciudata toata chestia.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s