Rowoon din SF9 o trezește la realitate pe Won Jin Ah într-un nou teaser MV + scene de la filmarea primului sărut

Watch: Won Jin Ah And SF9’s Rowoon Work Together To Achieve The Perfect Kiss During Drama Poster Shoot

Echipa K-dramei “She Would Never Know” îi atacă direct pe spectatori cu imagini noi ale cuplululi format din Rowoon din SF9 și Won Jin Ah.

A mai rămas puțin timp până când povestea de dragoste “She Would Never Know”, dintre Rowoon din SF9 și Won Jin Ah, va fi difuzată.

Echipa de producție pregătește spectatorii cu multe imagini. Primele sunt de la filmarea scenei de sărut dintre cei doi protagoniști, pentru posterul dramei. Cei doi sunt frumoși și eleganți, se privesc dulce, se sărută și se îmbrățișează, sub privirile colegilor de la filmări. Apoi îi vedem pe Rowoon și Won Ji Ah cum urmăresc cu atenție pe un ecran scenele filmate de ei.

Evident că inimile spectatorilor vor bate puțin mai tare după această scenă:

Urmează și un teaser în care suntem introduși puțin în primele episoade ale poveștii. Îl vedem pe Chae Hyun Seung care asistă la momentele în care Yoon Song Ah se apropie de liderul echipei lor Lee Jae Shin (Lee Hyun Wook). El vede cât de fericită este aceasta și se hotărăște să nu mai aibă sentimente pentru ea. Cu toate acestea, Lee Jae Shin face fotografii de nuntă cu Lee Hyo Joo (Lee Joo Bin) care îi spune: „Important este că te căsătorești cu mine. Nu voi lăsa pe nimeni să te ia de la mine”.

Chae Hyun Seung o scutură pe Yoon Song Ah și se frustrează că aceasta are încă sentimente pentru Lee Jae Shin. El îi spune: „Nu-mi spune că nu-ți vine să crezi, chiar dacă vezi  cu ochii tăi. Ai fost întotdeauna așa de fraieră?” Yoon Song Ah își potolește dorința de răzbunare și suferă învinovățindu-se.

Apoi vedem cum Lee Jae Shin se apropie de Yoon Song Ah, însă Chae Hyun Seung intervine și se pune între ei, refuzând să-l lase să o rănească din nou. Lee Jae Shin începe să aibă resentimente față de Chae Hyun Seung și îi reproșează că este nesăbuit. Chae Hyun Seung susține cu îndrăzneală că vrea doar să o protejeze pe Yoon Song Ah, indicând existența unui triunghi amoros intens între cele trei personaje.

Primul episod este programat să fie difuzat în 18 ianuarie.

Veți urmări serialul?

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Rowoon din SF9 o trezește la realitate pe Won Jin Ah într-un nou teaser MV + scene de la filmarea primului sărut

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s