Serri din Dal Shabet este criticată pentru promovarea unei operații estetice și încălcarea unei legi medicale în Coreea

În data de 28 decembrie, YouTuberul Jung Bae Woo a criticat-o pe Serri din Dal Shabet pentru încălcarea legii medicale. Acesta a comentat: „Este atât de ridicol, mai ales că o face în mod deschis și cu tupeu.

Videoclipul cu care Jung Bae Woo are o problemă este cel postat de Serri pe canalul ei în data de 25 decembrie. Aceasta apare la început lângă un chirurg plastician din Seul și vorbește despre o anumită procedură. Jung Bae Woo preia secvențe din videoclip și comentează conversația dintre Serri și chirurg.

Serri a început videoclipul spunând: „Vreau să vă prezint tuturor o nouă procedură. Doctore, te rog să le-o prezinți.” Cele două încep să vorbească despre procedura la care a apelat Serri, descriind-o ca nedureroasă.

Conform Articolului 56 din Legislația Medicală, reclamele cu privire la anumite activități medicale sunt ilegale. Mai mult decât atât, se interzice că persoanele care nu sunt doctori să promoveze tratamente medicale precum tratamente pentru piele, implanturi de păr sau operații estetice.

De asemenea, Articolul 89 al Legii Serviciilor Medicale interzice ca o singură persoană care a apelat la o procedură să recomande și să facă reclamă respectivei proceduri. Aceste încălcări pot duce la închisoare timp de un an sau o amendă de 10 milioane de woni ($9.111).

Jung Bae Woo afirmă că Serri a încălcat în mod clar aceste reguli, postând pe YouTube o reclamă evidentă pentru un anumit tip de operație. În timpul videoclipului, Serri a făcut mai multe remarci precum: „Îți amintești acea injecție Serri pe care ai făcut-o pentru Serri? Am făcut una nouă” sau „Deja am auzit veștile.” Odată ce controversa a lua amploare, Serri a șters videoclipul de pe canalul de YouTube.

Internauții o critică pe artistă, spunând că: „Dacă ceea ce spune Jung Bae Woo este adevărat, atunci voi fi foarte dezamăgit.

În prezent, Serri are în jur de 29.000 de urmăritori pe YouTube, cu o medie de 3.000 de vizualizări pe videoclip. În ciuda numerelor mici, aceasta este urmărită de multe persoane pe Instagram și este destul de influentă.

sursă

2 gânduri despre „Serri din Dal Shabet este criticată pentru promovarea unei operații estetice și încălcarea unei legi medicale în Coreea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s