15 K-drame care posibil vor apărea pe micile ecrane în 2021

Se pare că anul 2021 pregătește un maraton de k-drame!

Toată lumea așteaptă noul an cu sufletul la gură din mai multe motive, în special apariția de noi K-drame! Cu toate că pandemia COVID-19 a amânat filmările pentru multe dintre aceste drame, se spune că vor avea premiera în 2021 (deși în unele cazuri nu e nimic confirmat). Să vedem mai jos ce drame așteaptă cu nerăbdare fanii să vadă în noul an:

1. Snowdrop

Probabil este cea mai așteptată dramă din 2021, iar asta pentru că va debuta Jisoo din BLACKPINK pe micile ecrane. ”Snowdrop” este regizată de regizorul care a lucrat la drama ”Sky Castle”. Acțiunea are loc în anul 1987 în Seul și va spune povestea lui Im Soo Ho (Jung Hae In), student la o universitate de prestigiu și Eun Young Cho (Jisoo). Aceasta se îndrăgostește de Im Soo Ho la prima vedere la o întâlnire cu studenții din campus. Apoi se întâlnesc din nou atunci când Soo Ho intră în căminul fetelor, rănit. Eun Young Cho decide să-l ajute să se vindece. Scenariul se bazează pe povestea unui bărbat care a scăpat dintr-un lagăr de prizonieri din Coreea de Nord. Se zvonește că va avea premierea în luna mai.

2. All of Us Are Dead

Drama se bazează pe un webtoon numit ”Now at Our School” și va spune povestea unui grup de liceeni ce rămân prinși într-o școală, în timp ce o avalanșă de zombi îi amenință afară. Odată cu popularitatea explozivă a genului zombie în Coreea de Sud (Train to Busan, Kingdom, #Alive, Zombie Detective), nu este de mirare că publicul așteaptă cu sufletul la gură această dramă. Se spune că aceasta va apărea în luna iunie.

3. Mouse

Jung Ba Reum (Lee Seung Gi) este un ofițer de poliție a cărui viață se complică când întâlnește un criminal în serie. După ce a supraviețuit întâlnirii cu ucigașul, decide să afle adevărul din spatele acestui incident împreună cu partenerul său Ko Moo Chi (Lee Hee Joon). Această dramă va apărea în luna februarie.

4. She Would Never Know (Sunbae, Don’t Put On That Lipstick)

O altă dramă foarte așteptată este cea în care va juca Rowoon din SF9. Yoon Song Ah (Won Jin Ah) este un comerciant profesionist ce lucrează la o companie de produse cosmetice și visează să aibă propria ei marcă de produse cosmetice. Chae Hyun Seung (Rowoon) este colegul acesteia și e o persoană atractivă și directă. Drama a început să dezvăluie primele teasere, întrucât va avea premiera pe 18 ianuarie.

5. The Devil Judge

Ji Sung și Jinyoung din GOT7 au confirmat deja apariția lor în această dramă cu tematică juridică, ceea ce a făcut publicul să aștepte cu nerăbdare vizionarea ei. Kim Ga On (Jinyoung) și-a pierdut părinții într-un accident când era copil, iar datorită sprijinul prietenului tatălui său, a studiat din greu pentru a fi judecător, devenind elevul lui Yo Han (Ji Sung). Se pare că această dramă va avea premiera undeva prin luna iunie.

6. Dear. M

O altă dramă așteptată de fanii este cea în care Jaehyun din NCT va debuta! De asemenea, se presupune că Eunbin din CLC și Jinhyuk din UP10TION vor fi personaje secundare. Drama va spune povestea a 4 elevi: Ma Joo Ah (Park Hye Soo), Cha Min Ho (Jaehyun), Seo Ji Min (Roh Jeong Eui) și Park Ha Neul (Bae Hyun Sung), care caută un străin misterios ce este menționat într-o postare anonimă ca fiind M. Se zvonește că va apărea în februarie sau în prima jumătate a anului 2021.

7. Red Cuff of the Sleeve

Această dramă se bazează pe un roman care spune povestea lui Sung Deok Im (Park Hye Soo), o doamnă de la curte ambițioasă ce vrea să fie regină. Va spune povestea ei de dragoste cu regele Jeongjo (Kim Kyung Nam) și luptele pentru câștigarea puterii. Fanii istorici sunt încântați de această dramă, dar de moment nu au fost dezvăluite mai multe detalii.

8. Cliffhanger (Mount Jiri)

Regizată de Lee Eung Bok (”Sweet Home”, ”Mr. Sunshine”, ”Goblin”) și scrisă de Kim Eun Hee (”Kingdom”, ”Signal”), această dramă are multe așteptări. ”Mount Jiri” este o dramă de mister-thriller și va spune povestea unei echipe de căutare ce vor salva oamenii pierduți pe Muntele Jiri. Seo Yi Kang (Jun Ji Hyun) este omul de top care știe totul despre Muntele Jiri. Kang Hyun Jo (Joo Ji Hoon) este un soldat și devine partenerul lui Yi Kang. Se zvonește că va avea premiera în prima jumătate a anului 2021.

9. Joseon Exorcist

Un alt proiect istoric înfiorător va apărea anul viitor! Acesta va spune povestea unui rege și a celorr doi fii ai săi care se confruntă cu spirite rele, căutând răzbunare pentru că au fost uciși de familia regală în trecut. Se pare că va avea premierea în jurul lunii martie.

10. Youth

K-Drama inspirată din viețile membrilor BTS este foarte așteptată de fani! Cu toate că, recent au încetat filmările pentru a rezolva problemele fanilor cu scenariul, se spune că vor relua filmările în ianuarie. Fanii speră că va fi finalizată până în ultima jumătate a anului 2021.

11. Hellbound

”Hellbound” va fi o adaptare a unui webtoon popular și va avea premiera pe Netflix. Povestea se învârte în jurul oamenilor ce vor cunoaște momentul morții lor. Când ajunge acel moment, un „înger al morții” vine și îi ucide. Jung Jin Soo (Yoo Ah In) este șeful noii religii Saejinrihwe, iar Bae Young Jae (Park Jung Min) e directorul unei stații de difuzare. El încearcă să găsească adevărul despre grupul religios al lui Jin Soo. Min Hye Jin (Kim Hyun Joo) este un avocat care se opune susținătorilor Saejinrihwe, iar Jin Kyung Hoon (Yang Ik Jun) e un detectiv ce investighează cazurile oamenilor decedați. Fanii o compară deja cu drama populară ”Save Me” și sunt încântați să vadă cum vor fi prezentate aspectele religioase. Din păcate, nu a fost stabilită data premierii.

12. River Where the Moon Rises

Fanii sunt încântați să vadă această dramă istorică despre faimoasa poveste de dragoste dintre prințesa Pyeonggang și On Dal. On Dal (Ji Soo) locuiește împreună cu mama sa și-i spune mereu să nu se aventureze dincolo de pădurile unde locuiește. Într-o zi, se plimba prin piața din sat și o întâlnește pe prințesa Pyeonggang (Kim So Hyun). După aceea, prințesa va locui în casa acestuia și îl va învăța să citească, să scrie și să lupte. Această dramă romantică este așteptată să apară în luna martie.

13. Like a Butterfly

S-a dezvăluit că această dramă se bazează pe un webtoon populare care este îndrăgit de V din BTS!  Nu este încă clar faptul când va fi difuzată, dar unii au dezvăluit că ar trebui să apară în aprilie. Se spune că în dramă va apărea actorul Song Kang.

14. Money Heist

Netflix a anunțat cu ceva timp în urmă că drama-hit din Spania, ”Money Heist” sau ”La Casa de Papel”, va avea o versiune coreeană. La fel ca în versiunea spaniolă, un grup de oameni sunt conduși de un geniu numit „Profesorul” și au un plan de o organiza cel mai mare jaf din istorie. Nu există mult mai multe informații, iar mulți speră că drama va fi gata până la sfârșitul anului 2021.

15. One Day, Destruction Came to My Front Door

Seo In Guk și Park Bo Young se întorc pe micile ecrane! Această poveste se învârte în jurul unui om care are o viață haotică, supusă destinului. Este cunoscut sub numele de „Ruin” sau „Kim Sa Ram” (Seo In Guk) și se spune că s-a născut între întuneric și lumină. Când respiră, țările dispar; pe unde merge, se prăbușesc anotimpurile; când zâmbește, o viață se încheie. Aceasta este soarta lui. Fanii sunt nerăbdători să vadă drama și sunt atrași de unicitatea poveștii și de distribuție: Lee Soo Hyuk, Kang Tae Oh, Dawon din SF9 și alții. Se zvonește că drama va avea premierea în luna mai.

Ce drame așteptați să apară în 2021?

Sursa: koreaboo.com

5 gânduri despre „15 K-drame care posibil vor apărea pe micile ecrane în 2021

  1. Neko-chan

    Mie aia cu Joseon Exorcist mi se pare cea mai interesantă. Imi aminteste de filmele alea cu taoisti din China.
    Cred ca drama asta va fi una mai serioasă, fără romantism de umplutură. Cred ca va fi cumva ca si Kingdom. Stilul acela intunecat, thriller si de epocă.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s