Big Hit Entertainment oferă o declarație pentru comentatorii rău intenționați care vizează trupele BTS și TXT 

În data de 30 decembrie, Big Hit Entertainment a actualizat fanii cu privire la acțiunile legale în curs ale agenției împotriva internauților care atacă artiști precum BTS și TOMORROW x TOGETHER cu zvonuri false, postări rău intenționate etc.

Declarația este următoarea:

Bună!

Suntem Big Hit Entertainment.

Big Hit inițiază în mod regulat proceduri legale împotriva celor care inițiază activități rău intenționate care au legătură cu BTS/TXT, inclusiv critici, răspândirea unor informații neîntemeiate, hărțuire sexuală, atacuri personale și defăimare. Am dori să oferim o actualizare a acestor activități.

Recent am depus plângeri suplimentare, folosind noi informații furnizate de fani, dar și colectate prin monitorizarea noastră.

Sunt vizați făptașii care anterior au fost găsiți vinovați și amendați, precum și persoanele despre care se presupune că sunt angajate în activități rău intenționate chiar și după ce am depus plângeri penale împotriva lor. Pentru aceste persoane, vom iniția proceduri legale până când comportamentul lor se schimbă.

Unele persoane au creat zeci de conturi pentru a realiza postări rău intenționate. Am monitorizat aceste conturi și am depus plângeri împotriva lor. Pentru făptașii care continuă să se angajeze în activități infracționale după ce au fost găsiți vinovați într-o instanță de judecată, intenționăm să cerem despăgubiri în instanța civilă.

Big Hit colectează în mod regulat informații despre postările dăunătoare cu privire la BTS/TXT, le raportează autorităților și depune plângeri penale. Vă rugăm să utilizați în continuare linia noastră de asistență (protect@bighitcorp.com) pentru a raporta orice caz de abuz.

Suntem mereu recunoscători pentru afecțiunea și dedicația arătată de fanii noștri față de BTS/TXT. Vom continua să lucrăm pentru a ne asigura că drepturile artiștilor noștri sunt pe deplin protejate.

Vă mulțumim!

Sursă

Un gând despre „Big Hit Entertainment oferă o declarație pentru comentatorii rău intenționați care vizează trupele BTS și TXT 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s