Internauții comentează „Căsătorește-te cu o persoană ca Yoo Jae Suk” după speech-ul de la ‘2020 MBC Ent. Awards’

Yoo Jae Suk devine modelul ideal de soț după speech-ul său de la ‘2020 MBC Entertainment Awards’.

Vedeta a primit premiul cel mare (Daesang) pentru evoluția lui din ‘How Do You Play?‘. Este pentru a șaptea oară când își adjudecă premiul de la această categorie de la ceremonia MBC.

În timpul speech-uli de acceptare a premiului, Yoo Jae Suk a impresionat din nou publicul cu modestia sa. El a început prin a spune:  „Chiar nu mă gândeam deloc că voi primi Premiul Cel Mare după ‘Infinite Challenge.'” El a continuat: „Sunt atât de mulți oameni cărora trebuie să le mulțumesc.”

În primul rând,  Yoo Jae Suk a mulțumit familiei sale pentru sprijinul său continuu. El a spus: „Le mulțumesC părinților și socrului meu. Mai mult decât orice, iubitei mele Na Kyungeun. Vreau să spun asta. Sunt atât de mândru și recunoscător că sunt soțul lui Na Kyungeun.” Apoi și-a exprimat dragostea pentru copiii săi:   „Fiul nostru Jiho este în clasa al patra și cel mai mic dintre copii a împlinit trei ani. Cred că deja s-au dus la culcare dar vreau să le spun ‘Vă iubesc atât de mult.'”

Apoi Yoo Jae Suk le-a mulțumit tuturor celor de la emisiunea lui, inclusiv regizorului producător Kim Taeho, LUI Jo Seho, Lee Juck, Yoo Huiyeol, Uhm Junghwa, Jessi, Hwasa, Kim Jongmin, Jung Jaehyung, Defconn, precum și lui Rain. El a menționat și membrii staff-ului.

Nu în cele din urmă, vedeta a adus un tribut comedianului Park Jisun care a decedat anul acesta. El a spus „Lui Park Jisun care ne-a părăsit la o vârstă prea timpurie, anul acesta. Sper că se odihnește în pace. Doresc ca, în viața lui viitoare, să te naști din nou și să continui să le aduci oamenilor zâmbete.”

Fanii au comentat după acest speech: „Wow, ce gentleman este”, „Îmi doresc ca viitorul meu soț să vorbească în public despre mine cum o face el”, „Ar trebui cu toate să ne găsim la căsătorie pe cineva ca el, ca să fim fericite până la sfârșitul vieții” etc..

 

Sursa

Un gând despre „Internauții comentează „Căsătorește-te cu o persoană ca Yoo Jae Suk” după speech-ul de la ‘2020 MBC Ent. Awards’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s