Internauții o felicită pe Hwasa din MAMAMOO pentru reușitele consecutive de la „MBC Entertainment Awards”

În data de 29 decembrie, Hwasa din MAMAMOO a câștigat al treilea trofeu consecutiv la „2020 MBC Entertainment Awards”!

După ceremonia de decernare a premiilor, mulți internauți au simțit nevoia de a o felicita pe Hwasa, întrucât este extrem de rar ca un idol k-pop să câștige premii timp de trei ani la rând în domeniul divertismentului.

Prima dată, aceasta a câștigat „Female Rookie Award” pentru categoria televiziunii la „MBC Entertainment Awards” din 2018, după ce a participat la emisiunea „I Live Alone”.

Mai apoi, în anul 2019, aceasta s-a alăturat oficial emisiunii, devenind membru permanent. Acest lucru i-a adus artistei premiul „Excellent Female Entertainer Award” pentru televiziune.

În cele din urmă, ediția premiilor din 2020 i-a adus premiul „Best Excellent Female Entertainer” nu doar pentru aparițiile la „I Live Alone”, ci și pentru „Hangout With Yoo”, fiind membră a grupului-proiect Refund Sisters.

Internauții au lăsat comentarii pentru a o felicita: „Chiar merită”, „Nu o poți nega pe Hwasa. Este atât de unică”, „Felicitări! Cu siguranță este unul dintre cele mai bune drumuri parcuse de un idol k-pop în domeniul televiziunii”, „Ai muncit din greu și în acest an, Hwasa, felicitări!”, „Hwasa este tăcută, dar amuzantă kekekeke”, „Poate va primi un Daesang anul viitor? Kekekeke”, „Bineînțeles că Hwasa merită! Iubesc să o văd la televizor!”, „Este minunat cum a ajuns să devină o cântăreață de succes și o personalitate în domeniul televiziunii în ultimii ani”, „La Hwasa nu cred că este vorba doar de noroc. S-a născut plină de farmec.

Discursul lui Hwasa în aveți mai jos:

sursă

3 gânduri despre „Internauții o felicită pe Hwasa din MAMAMOO pentru reușitele consecutive de la „MBC Entertainment Awards”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s