Jang Dong Yoon s-a accidentat în timpul filmărilor pentru noua sa K-Dramă

기사 대표 이미지:[SBS Star] Jang Dong-yoon Falls Off a Horse While Filming His Upcoming Drama

Jang Dong Yoon a căzut de pe cal în timp ce filma la  noul său proiect tv.

Actorul lucreză pentru drama „Joseon Exorcist”. Pe 29 decembrie, agenția lui de management Dongyi Company a publicat vești cu privire la starea de sănătate a actorului:  „Jang Dong Yoon a căzut brusc de pe cal în timp ce filma ‘Joseon Exorcist’ today. S-a rănit la cot. Din fericire, accidentarea nu a fost atât de gravă.” 

Agenția a continuat:  „Dar intenționăm să îi supraveghem cotul pentru o lună. În această perioadă, va merge la control din când în când.” 

Echipa dramei „Joseon Exorcist” de  la SBS a comentat: „Ni s-a spus că din fericire cotul lui Jang Dong Yoon este doar julit. Filmarea dramei a fost suspendată ca urmare a accidentului, dar vom relua filmările din nou imediat ce Jang Dong Yoon revine după ce se mai odihnește.” 

Aceștia au adăugat: „Ne cerem scuze că v-am provocat îngrijorări, și vom face tot ce ne stă în putință pentru a oferi siguranță tot timpul distribuției și staff-ului nostru.” 

„Joseon Exorcist” este o dramă istorică fantezistă despre demonii care revin la viață după ce au fost uciși de una dintre familiile regale din dinastia Joseon.

În dramă, Jang Dong Yoon joacă rolul lui Price Chungnyeong, care este interesat doar de învățat.  După ce  trăiește însă o criză provocată de spirite demonice, el va lupt împotriva răului pentru a proteja oamenii regatului său.Premiera serialului va avea loc în martie 2021.

 

Sursa

2 gânduri despre „Jang Dong Yoon s-a accidentat în timpul filmărilor pentru noua sa K-Dramă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s