[TW] Baek Jin, fost participant la „Produce X 101”, postează o fotografie cu brațul său plin de tăieturi

Produce X 101" & JxR's Baek Jin Joins Kwon HyunBin In Web Drama "Café  Kilimanjaro" | Kpopmap - Kpop, Kdrama and Trend Stories Coverage

[Trigger Warning] În data de 29 decembrie, fanii emisiunii „Produce X 101” au fost șocați să vadă fotografia postată de un fost participant.

Baek Jin, care a participat la cel de-al patrulea sezon al „Produce 101”, a dezvăluit o fotografie pe Instagram care i-a făcut pe fani să se îngrijoreze. Acesta își arată brațul, plin de tăieturi și zgârieturi, iar fanii cred că și le-a făcut singur.

Baek Jin și-a făcut numele cunoscut după ce publicul i-a apreciat abilitățile uimitoare de dans. Membrii juriului i-au complimentat adeseori capacitatea de a se exprima prin intermediul dansului. După „Produce X 101”, a debutat în grupul JxR în 2019 și a fost activ pe rețelele de socializare. Acum, mulți urmăritori sunt îngrijorați cu privire la sănătatea sa.

sursă

3 gânduri despre „[TW] Baek Jin, fost participant la „Produce X 101”, postează o fotografie cu brațul său plin de tăieturi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s