ASTRO lansează un single digital special cadou + teaser

Listen: ASTRO To Release Special Digital Single As Gift For Fans; Shares Teaser

Trupa ASTRO încheie anul oferind fanilor un cadou muzical preţios!

Pe 31 decembrie, ASTRO a anunțat în mod neașteptat că va lansa un nou single digital „We Still (Be With U)” mai târziu în aceeaşi zi, ca un cadou pentru fanii lor.

„We Still (Be With U)” este o rearanjare specială de iarnă a melodiei secundare a grupului „We Still” din pe al șaptelea mini album „GATEWAY”, lansat la începutul acestui an. Piesa este descrisă ca fiind mai caldă și mai emoționantă decât cea originală și, potrivit Fantagio Music, adăugarea expresiei „Be With U” înseamnă că „ASTRO este întotdeauna alături de fanii lor și vor continua să fie împreună cu ei în viitor.”

Cei șase membri ai ASTRO au participat în mod special activ la reamenajarea melodiei, venind cu idei, în timpul programului lor încărcat. și pregătind personal narațiunea adăugată.

Fantagio Music a comentat: „Single-ul digital „We Still (Be With U)” surprinde sentimentele ASTRO în timp ce îi înveselesc pe toți cei care au avut un an dificil. ASTRO va încheia anul 2020 într-o notă fericită cu această melodie și vă rugăm să continuați să manifestați mult interes pentru promoțiile lor și anul viitor.

ASTRO a lansat, de asemenea, un teaser special ca un „mesaj vocal” pentru următorul single. Clipul prezintă membrii spunând: „Bună? Cum aţi fost? A trecut prea mult timp de când ne-am văzut ultima dată. Ce faceţi acum? Ne-aţi lipsit atât de mult. Aţi suferit atât de mult. Nu vă îmbolnăviți. Să ne întâlnim în curând. „

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s