Fiecare colț al lumii a sărbătorit ziua lui V din BTS

Ziua de 30 decembrie este una specială pentru orice fan al trupei BTS, fiind ziua de naștere al membrului V.

În timp ce fiecare colț de lume unde există un fan sărbătorea prin numeroase proiecte sau prin multe alte metode, celebrități din toată lumea și-au împărtășit afecțiunea față de micul „extraterestru” al trupei.

V, care este recunoscut ca fiind favoritul a sute de vedete din întreaga lume, a primit cover-uri incredibile ale pieselor sale solo de ziua sa, în special pentru cel mai recent cântec al său „Snow Flower”. În plus, o școală de dans din India a primit multă iubire din partea fanilor pentru crearea unei coregrafii pentru melodia „Winter Bear”.

 

Mai mult decât atât, legenda Broadway, Lea Salonga, a postat pe Twitter un mesaj călduros, mulțumindu-i lui V pentru „muzica, onestitatea, inocența și sinceritatea sa”, în timp ce colegul lui din Filippine, Jed Madela a distribuit un videoclip cu el sărbătorind ziua lui V. Mai mult, Audi Marissa, o actriță populară indoneziană și-a mărturisit admirația prin mai multe videoclipuri pe Instagram, iar artista americană și vedeta de TikTok  Alaina Castillo, l-au salutat printr-un videoclip dulce.

 
 
 

Mână în mână cu vedetele, fotografi cunoscuți la scară largă, precum artistul britanico-canadian Callum Snape și Ante Badzim din Australia, l-au felicitat pe V de ziua lui.

 

Jurnaliști din diferite colțuri ale lumii au împărtășit, de asemenea, amintiri frumoase și mesaje pentru vedetă. Reporterul TV din Malaezia, Hani Fadzil, a postat o fotografie editată a ei și a lui V, în timp ce George Pennacchio de la renumitul canal ABC Network a împărtășit un videoclip drăguț dedicat acestuia. Laura Marano, care a intervievat trupa BTS în 2017, l-a remarcat pe artist ca „minunat, respectuos și amabil”, în timp ce Liam McEwan, un alt intervievator, a postat pe Twitter un alt videoclip drăguț.

 
 
 

Dr. Tedros, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, l-a felicitat pe Twitter pe V. Directorul Social Media la OMS, Sari Griberg, a împărtășit, de asemenea, mai multe postări în care l-a menționat ca model.

 

În afară de celebrități, jurnaliști și fotografi din întreaga lume, V a primit o mulțime de dragoste și din conturile verificate de pe Twitter. Conturi de știri și actualizări de topuri cunoscute pe scară largă, pagini oficiale ale mărcilor, reviste, conturi dedicate altor artiști și multe altele au umplut Twitter-ul cu iubirea lor pentru V.

 

Între timp, cu peste cinci milioane de tweet-uri, #HappyVDay a stabilit un nou record printre idolii coreeni, fiind cel mai utilizat hashtag în mai puțin de douăzeci și patru de ore. Transmisiunea live din ziua de naștere a lui V a devenit, de asemenea, cel mai urmărit live în timp real de pe Vlive, cu peste doisprezece milioane de telespectatori din toată lumea.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s