Reporterii din industrie ne tachinează cu două potențiale cupluri de actori și idoli

În data de 30 decembrie, SBS24 a publicat un video pe YouTube în care dezvăluie că la început de 2021 am putea vedea două cupluri noi formate din idoli și actori de top.

În video, reporterul de bârfe „Secret Entertainment”, Kang Kyung Yoon și gazda Kim Dong Ha au început prin a discuta despre recentele zvonuri despre Taeyeon din Girls’ Generation și Ravi din VIXX.

Din moment ce tocmai acum au apărut zvonurile cu privire la cele două vedete, tot mai mule persoane sunt curioase dacă vor mai apărea și alte știri cu privire la cupluri noi în 2021.

Nu a fost dezvăluit niciun cuplu la început de 2020, astfel, reporterul Kang Kyung Yoon speculează că am putea avea unul, totuși, în 2021. Aceasta bănuiește că, din sursele ei, va fi un cuplu din industria de muzică și unul din cea cinematografică.

De asemenea, conform reporterului, un cuplu ar putea fi format din doi idoli de la aceeași agenție, în timp ce celălalt cuplu ar fi format din actori de top.

Urmărind acest video, mai mulți internauți au lăsat comentarii precum: „Wow, cântăreți de la aceeași companie”, „Se cred în vreo dramă de ne tachinează cu potențiale cupluri?”, „Vai, am emoții” și „La actori pot fi Hyun Bin și son Ye Jin”.

Ce părere aveți? Cine credeți că va fi?

sursă

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s