SM Entertainment va lua măsuri legale împotriva persoanelor care o jignesc pe Taeyeon din Girls’ Generation

SM Entertainment To Take Legal Action Against Malicious Comments Regarding Girls’ Generation’s Taeyeon

SM Entertainment a anunțat că va lua măsuri legale împotriva persoanelor care o insultă pe Taeyeon din Girls’ Generation.

În data de 30 decembrie, agenția a lansat o declarație oficială, anunțând că se pregătește să dea în judecată pe oricine încearcă să o defăimeze pe artistă. Întrucât în ultimele zile au apărut numeroase zvonuri cu privire la o presupusă relație între Taeyeon și Ravi din VIXX, persoanele rău intenționate s-au înmulțit.

Mai jos aveți declarația:

Aici este SM Entertainment.

Recent, au fost făcute afirmații false, acuzații malițioase și postări defăimătoare, care s-au răspândit rapid pe comunitățile online, YouTube, rețele de socializare și site-uri de știri cu privire la artista agenției noastre, Taeyeon. 

Acestea afectează imaginea și onoarea unei persoane și reprezintă un act care poate avea un impact major asupra artistei. Pentru a o proteja, strângem în prezent informații pentru a lua măsuri legale. După ce terminăm, plănuim să completăm plângeri și să le înaintăm angajaților noștri de la firma de avocați Kim & Chang.

Dacă fanii ne vor ajuta și ne vor trimite dovezi ale unor fapte ilegale până pe 3 ianuarie pe adresa noastră de email, o vom analiza cu atenție și vom lua mai multe măsuri. 

Pentru a proteja artiștii agenției noastre, vom continua să supraveghem și să acționăm în mod legal în viitor. Cu principiul zero toleranță, vom răspunde fiecărei acțiuni ilegale cu o măsură neiertătoare.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s