Kim Yoo Jung, Ahn Hyo Seop și alții uimesc în primul teaser video al K-dramei pe care o pregătesc

Watch: Kim Yoo Jung, Ahn Hyo Seop, And More Mesmerize In 1st Teaser Video For Fantasy Historical Drama

K-drama “Red Sky“ ne ține deja cu sufletul la gură!

O dramă istorică de dragoste de tip fantezie, care are loc în epoca Joseon, „Red Sky” se bazează pe romanul „Hong Chun Gi” al autorului Jung Eun Gwol, ale cărui romane “Sungkyunkwan Scandal” și “The Moon Embracing the Sun” au fost, de asemenea, adaptate în drame de succes. Proiectul tv este regizat de Jang Tae Yoo, ale cărui lucrări anterioare includ “My Love from Another Star”, “Hyena” și multe altele.

Kim Yoo Jung joacă rolul Hong Chun Gi, singura pictoriță a dinastiei Joseon, care s-a născut oarbă, dar și-a recăpătat în mod miraculos vederea. Ahn Hyo Seop joacă rolul astrologului orb Ha Ram, care este capabil să citească stelele în ciuda faptului că și-a pierdut vederea.

Gong Myung îl interpretează pe prințul Anpyeong, care pare a fi genul romantic și spiritual, dar care ascunde o profundă singurătate. Kwak Si Yang preia rolul prințului Sooyang, un prinț crud și ambițios hotărât să fie rege cu orice preț.

Teaserul distribuit pe 1 ianuarie oferă o primă privire captivantă asupra poveștii. Personajul lui Kim Yoo Jung spune: „Există o față pe care vreau să o pictez”. Personajul lui Ahn Hyo Seop povestește: „Există un cer pe care vreau să-l văd”.

Personajul lui Gong Myung spune: „Există un nume pe care vreau să-l scriu pe inima mea”. În cele din urmă, personajul lui Kwak Si Yang spune: „Există un destin pe care vreau să-l fur”. Teaserul se termină cu cuvintele  „Singurul destin pictat pe cerul roșu”.

Vă invităm să urmăriți clipul mai jos:

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s