Sally și Hana din Gugudan scriu mesaje înduioșătoare pentru fani după anunțul despărțirii

Gugudan Image #169158 - Asiachan KPOP Image Board

După ce Jellyfish Entertainment a anunțat în data de 30 decembrie despărțirea grupului Gugudan, membrele Hana și Sally le-au transmis mesaje pline de afecțiune fanilor.

Hana și-a scris mesajul pe fancafe-ul oficial al grupului, la scurt timp după declarația agenției:

Dragi prieteni,

Bună. Sunt Hana din Gugudan. La sfârșit de an, o perioadă dragă, ne-am confruntat cu vești bruște. Îmi cer scuze și regret. Vă amintiți acea vară dogoritoare din 2016? Nici acum nu o pot uita, întrucât Gugudan a pășit pentru prima oară pe scenă și s-a întâlnit cu fanii săi, Danjjak. Cred că îmi voi aminti acel moment tot restul vieții. Zilele pe care le-am petrecut ca Hana din Gugudan, împreună cu celelalte membre, sunt amintiri prețioase din viața mea.

După ce au apărut știrile despre despărțire, mulți oameni ne-au arătat că ne susțin și ne încurajează, întrucât au văzut munca grea și dificultățile de până acum. Desigur, nu am putut să zâmbim în fiecare zi, dar i-am avut pe Danjjaks lângă noi, care au devenit o sursă mare de putere, și am reușit să visăm, să fim fericite. Și din această cauză mi-am făcut multe griji cu privire la ce urma să vă scriu. Mi-aș fi dorit să fi putut să vă dau putere într-o situație în care Danjjaks sunt mai triști decât noi. Îmi pare rău.

Eu am fost cea care a găsit putere în voi, când mi-ați trimis mesaje în care spuneați că sunt o persoană bună și puternică și că să-mi fiți fani este de ajuns pentru a vă face fericiți. Sper că știți că motivul pentru care am reușit să fiu puternică, în ciuda greutăților mele, sunteți voi, Danjjaks.

Astăzi mi-am amintit multe momente mai clar, de parcă mă uitam într-un album vechi. Sunt recunoscătoare că, atunci când mă gândesc la dragele mele membre și la Danjjaks, mă găsesc zâmbind și nu suspinând. Deși sunt incredibil de tristă din cauza pandemiei, nu putem să ne întâlnim în persoană, așa că vă rog să aveți grijă de sănătatea voastră și sper că, în viitor, vom putea să ne vedem. Vă mulțumesc sincer din toată inima celor care au stat lângă Gugudan, acordând sprijin și iubire ca niște prieteni de nădejde.

Vă iubesc și îmi este dor de voi mai mult decât ați crede. Voi munci din greu în viitor care să vă răsplătesc. Vă iubesc, Danjjaks. De la Hana din Gugudan.

În data de 30 decembrie, Sally a scris și ea un mesaj pentru fani pe Weibo: „Când mă uit la trecut, era o zi friguroasă de iarnă când am ajuns într-o țară necunoscută. Pe atunci, am crezut că tot ceea ce trebuie să fac este să muncesc din greu pentru ceea ce iubesc. 

Când am debutat, m-am îndrăgostit de scenă. Am ajuns să fiu din ce în ce mai mult pe scenă și m-am îndrăgostit și mai tare. Sunt recunoscătoare că am făcut tot ce am putut în toți acești ani și sunt recunoscătoare prietenilor care au fost lângă mine. Să ne susținem unii pe alții și să ne atingem scopurile. Vă doresc mult pace. Să ne străduim.

Vestea despărțirii trupei Gugudan i-a întristat membrele și pe fani. Le urăm succes fetelor în continuare și visele să li se îndeplinească!

surse (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s