Yuna din AOA dedică o scrisoare fanilor după anunțul plecării de la FNC Entertainment

FNC Entertainment a anunțat oficial că Yuna din AOA va părăsi agenția începând cu data de 1 ianuarie. La scurt timp după, artista a postat o scrisoare pentru fanii săi pe profilul de Instagram.

Aceasta a scris: „Bună, sunt Yuna. Scriu acest mesaj pentru că simt nevoia de a mă adresa personal fanilor care au fost șocați de știrile recente. Începând de astăzi, am decis să termin contractul cu FNC Entertainment, alături de care am fost timp de zece ani. Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să vi le spun și îmi este foarte dor de voi toți… Nu știu de unde să încep. Pur și simplu, mulțumesc mult.

Au fost ani plini de fericire datorită celor care m-au iubit. Am primit mai multă dragoste decât m-aș fi așteptat să merit. Uneori m-am întrebat dacă este în regulă. Am vrut doar să cânt pe scenă, așa că am făcut tot ce am putut, indiferent de ce mi se cerea. Mulțumită fanilor care mi-au spus că sunt frumoasă și uimitoare orice aș fi făcut, am reușit să mă întrec pe mine însămi, indiferent de cât de obosită eram.

De aici, plănuiesc să o iau mai încet și să îmi acord mai mult timp mie. Vreau să încerc niște lucruri la care mă gândeam de mult. Fanilor noștri, care ne-au dăruit atât de multe amintiri prețioase și de neuitat, vreau să le mulțumesc. Voi deveni Yuna cea care crește mai mult pe zi ce trece. Sper ca noul an să vă aducă fericire. Vă rog să aveți grijă de voi și vă doresc un an nou plin de binecuvântări!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s