Melodia „Stay” compusă de către Jungkook este cea mai vândută pe Amazon

Piesa „Stay”, care face parte din albumul „BE” și, totodată, este cea de-a doua melodie a sub-grupului format din Jungkook, RM și Jin, este cea mai vândută melodie de pe Amazon.

Mezinul Jungkook a scris și compus această melodie pentru mixtape-ul său și după ce membrii BTS au ascultat-o și au văzut cât de bună este, i-au sugerat să o includă în albumul „BE”.

Fiind cea mai bine clasată melodie a unui sub grub al BTS, „Stay” a debutat pe locul 22 în clasamentul Billboard Hot 100.

 
 

De asemenea, a debutat pe locul 3 în clasamentul Billboard Digital Song Sales cu un număr de 58.000 de copii vândute în Statele Unite în prima săptămână de la lansare.

„Telepathy”, la care de asemenea a participat Jungkook atât la cântat, cât și la compus și scris, a debutat pe locul 4 în Digital Song Sales, în timp ce „My Time”, piesa lui solo unde este creditat drept compozitor, a debutat anterior pe locul 2. Astfel, Jungkook are trei intrări în Top5 în Billboard Digital Song Sales, ceea ce este un lucru remarcabil.

Acum, „Stay” deține titlul de cel mai vândut cântec din 2020 pe Amazon. Este prima melodie k-pop din istorie care a reușit să obțină primul loc în clasamentul Amazon Best-seller Song Year End. Piesele solo ale lui Jungkook „My Time” și „Euphoria” s-au clasat, de asemenea, pe locul 5 și respectiv 19.

 

 

De la lansare, „Stay” a primit multe laude de la fani, mass-media și profesioniști din industria muzicală. Fondatorul Headline Planet, Brian Cantor a postat de două ori despre această piesă pe contul său de Twitter, spunând practic că piesa va fi un succes uriaș și că va atrage pe oricine:

 

Site-ul american de știri, Vox a descris-o ca fiind o melodie cu mai multe straturi, care are un început cu o aromă specifică muzicii pop de la începutul anilor ’90, apoi se continua într-un ritm EDM ușor. Ei au adăugat: „Sunteți norocoși că m-am oprit să ascult „Stay” din a asculta restul acestui album.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s