Record absolut! Concertul online SMTOWN LIVE a avut 35,8 milioane de spectatori din lumea întreagă!

Strategia SM Ent. de a oferi un concert live online pentru a-și atrage fanii din lumea întreagă a fost un mega succes global!

Agenția SM a început anul bine. Pe lângă faptul că și-a prezentat artiștii direct  fanilor din lumea întreagă,  aceasta și-a arătat puterea la nivel internațional adunând un număr uimitor de spectatori pentru că a transmis evenimentul gratuit. SM a înregistrat un total impresionant de aproximativ 35,83 milioane de stream-uri din 186 de țări diferite – stabilind un nou record pentru cel mai mare număr de spectatori realizat vreodată printr-un concert online  din Coreea de Sud.

Strategia SM a fost să arate puterea sa și faptul că a adunat crema K-pop-ului, spectacolul fiind o adunare de talente, efecte vizuale și tennologie vizuală de ultimă oră. Au fost prezenți la show atât artiști K-pop deja cunoscuți , inclusiv aespa, Red Velvet, NCT Dream, NCT 127, NCT U, WayV, Baekhyun și Kai de la EXO, Taemin din SHINee, Taeyeon de la Girls ‘ Generation’s, SuperM, Super Junior, TVXQ și Kangta , cât și alte fețe mai noi cum ar fi DJ etc..

Explicând de ce au ales să facă concertul disponibil gratuit, cei doi co-CEO de la SM Entertainment, Lee Sung Soo și Tak Young Joon, au remarcat: „K-popul nu este doar muzică, ci și o parte a vieții oamenilor și un mediu prin care comunicăm și ne împărtășim emoțiile. Luându-ne luăm rămas bun de la 2020, care a fost un an dificil din cauza pandemiei de COVID-19, am vrut să-i înveselim pe fanii K-pop din toată lumea care au trecut prin vremuri grele [anul acesta], așa că am pregătit acest concert gratuit în speranța de a le aduce energie strălucitoare și speranța unui viitor mai bun. ”

Vă invităm să vizionați un scurt clip de la concert. Voi l-ați urmărit?

 

Sursa: Soompi

3 gânduri despre „Record absolut! Concertul online SMTOWN LIVE a avut 35,8 milioane de spectatori din lumea întreagă!

 1. youabby

  Eu am vazut concertul mai pe la sfarsit dar oricum m-a impresionat.m-am bucurat sa le vad pe fetele din Red Velvet din nou impreuna iar melodia de la final Hope,emblematica pentru SM,a fost minunata!😍

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Iuliana Florentina

  A fost un concert extraordinar🥺 l-am urmărit live, mi-a plăcut la nebunie❤🤩😍, mulțumiri celor de la SMTOWN pentru acest concert care a fost gratuit🙇‍♀️🙇‍♀️, iar la melodia „Hope” de la final, am început să plâng, a fost un concert minunat❤🥺💕❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s