RM din BTS împărtășește „imaginea sa adevărată” întregii lumi!

Încă de la debut, am evidențiat mereu că vreau doar să vorbesc, de la persoană la persoană, și mă lupt pentru asta tot timpul. Sincer, sunt cineva care gândește așa și am această imagine, dar îmi este teamă că oamenii nu vor aprecia asta. Vreau să mă rup de acest mod de gândire„, a spus cântărețul, care a dezvăluit totul în timpul epidosului 6 din „Burn The Stage„.

Kim Nam Joon este cineva căruia îi place să vadă natura, să se plimbe singur, să se întâlnească cu prietenii pentru a bea ceva, dar nu am avut destul timp să fiu Kim Nam Joon. Fizic.”

A mai adăugat, „Asta este mereu dificil. Când mi se aplică machiaj și stau în fața camerei, mă întreb cât de sincer ar trebui să fiu… aceasta este cea mai mare dilemă la care încă lucrez. Cred că ar fi mai bine pentru mine să mai tac și să las puțin spațiu oamenilor, dar acesta pur și simplu nu este stilul meu„.

„Oamenii mereu îmi spun că celebritatea este cea care dă controversa și opurtunitatea pentru oameni ca să vorbească. Dacă aș fi fost deștept, aș fi vrut să o fac așa.

A încheiat spunând „Dar eu nu sunt o persoană care poate și cred că există alți oameni care pot face asta. Sunt cineva care vrea întotdeauna să vorbească cu oamenii și să le spun problemele mele, să ascult poveștile altora și să le folosesc pentru a crea muzică. Aș vrea să continui să vorbesc despre ceva. ”

Sursă: Geo News

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s