Yoon Ji Sung povestește o amintire din zilele sale în armată alături de D.O din EXO

Yoon Ji Sung a povestit o întâmplare amuzantă, iar fanii au râs după ce au auzit de gafa lui D.O din EXO!

Yoon Ji Sung a ținut un interviu pentru Idol League, răspunzând la câteva curiozități ale fanilor. Aceștia au așteptat cu nerăbdare ca artistul să se întoarcă din armată. Ca să destindă atmosfera, acesta a împărtășit o amintire amuzantă din timpul serviciului militar. El ne povestește că, în timp ce lucra la musicalul armatei, camaradul său D.O i-a oferit o băutură ca să îl înveselească, doar că era ciocolată cu mentă.

„Am acceptat-o ​​fără să mă gândesc prea mult, dar mai târziu am aflat că era ciocolată cu mentă. Apoi, l-am întrebat: „Este ciocolată cu mentă?”, iar acesta mi-a răspuns „Hyung, nu bei ciocolată cu mentă?”  Yoon Ji Sung a răspuns: „Eu nu… nu beau, dar totuși am făcut-o. Nu cred că îmi place ciocolata cu mentă, însă am băut de această dată de dragul lui D.O.”

După interviu, un internaut a făcut o postare numită ,,D.O a făcut o greșeală uriașă în fața lui Yoon Ji Sung”, sub forma unei glume pentru fanii celor doi, făcând referire la amintirea povestită din armată.

Internauții au lăsat o serie de comentarii haioase, „luând partea” unuia dintre cei doi artiști pe baza preferințelor lor:

,,Sunt fanul tău… dar chiar ai greșit de data asta, D.O!”

,,Este greșeala lui Yoon Ji Sung în primul rând pentru că nu îi place ciocolata cu mentă!” se amuză un alt fan pe seama lor.

,,E imposibil să iei ciocolata de la D.O! Acesta a reușit să-l convingă chiar și pe Sehun din EXO să încerce băutura de la magazinele universale.”

sursa: allkpop

Un gând despre „Yoon Ji Sung povestește o amintire din zilele sale în armată alături de D.O din EXO

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s